Τέρης Χρυσός: Βγήκε νικητής από την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που υποβλήθηκε

Τέρης Χρυσός: Βγήκε νικητής από την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που υποβλήθηκε | tlife.gr

Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του έδωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Τέρης Χρυσός και, όπως φαίνεται, βγήκε νικητής. Ο 82χρονος καλλιτέχνης αποδείχτηκε σπουδαίος «πολεμιστής», καθώς η καρδιά του άντεξε την πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη. Χθες, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» βγήκε και από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου θα παραμείνει κλινήρης ακόμα μια εβδομάδα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τέρης Χρυσός διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το χειρουργείο ήταν… μονόδρομος για την υγεία του. «Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στο Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι. Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα», είχε αναφέρει στα μέσα του Δεκέμβρη ο γνωστός καλλιτέχνης.

Βέβαια, τέλος καλό όλα καλά για τον Τέρη Χρυσό, αφού όπως αποκάλυψε ο καρδιακός φίλους του, χορευτής και χορογράφος, η επέμβαση πήγε πολύ καλά. «Ο Τέρης ήταν να νοσηλευτεί στο Ωνάσειο και η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν τρεις μήνες μετά! Εάν δεν μεσολαβούσε ο καλός του φίλος Νικήτας Κακλαμάνης, σήμερα ο Τάκης δεν θα ζούσε. Ο βουλευτής βοήθησε να μπει στον Ευαγγελισμό και να χειρουργηθεί άμεσα! Ο Τέρης έχει βγει από το χειρουργείο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Δίπλα του είναι ο αδελφός του και η ανιψιά του. Όταν βγει από το νοσοκομείο θα τον φιλοξενήσει ο αδερφός του για να έχει έναν άνθρωπο δικό του δίπλα του».

READ more