Τέτα Καμπουρέλη: Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την πολυτελή μεζονέτα της – Απαίτησε 50 χιλιάδες ευρώ για τη δημοσίευση τους

Στην επικαιρότητα βρέθηκε της τελευταίες ημέρες η Τέτα Καμπουρέλη μετά τη σύλληψη του συζύγου της για την υπόθεση του ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό. Προχθές η γνωστή αισθητικός προκάλεσε ξανά το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης καθώς φέρεται να ζήτησε 50 χιλιάδες ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! Νίκο Κοκλώνη. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα έκανε καταγγελία για το περιστατικό  συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους,  στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Το περιοδικό που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο με τα Νέα Σαββατοκύριακο, φιλοξενεί φωτογραφίες από την πολυτελή μεζονέτα του ζευγαριού στη Βάρη, αλλά και εκτενές ρεπορτάζ για την υπόθεση του ριφιφί στην οποία εμπλέκεται ο σύζυγός της. Η Τέτα είχε φωτογραφηθεί τον Μάρτιο του 2016 στη μεζονέτα της οικογένειας στη Βάρη και είναι το σπίτι που ζει τα τελευταία 18 χρόνια με τον σύζυγό της.

“Ο σύζυγός μου το αγόρασε και μου έκανε έκπληξη” είχε δηλώσει τότε η αισθητικός, ποζάροντας στις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της. “Το διακόσμησα όλο μόνη μου. Δεν έχουμε μέσα τίποτα πανάκριβο”.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό

Read More

And More