Τέτα Καμπουρέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Η διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία όταν υπάρχει αγάπη»

Ερωτευμένη δηλώνει πλέον η Τέτα Καμπουρέλη που όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες έχει προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται σε νέα σχέση με έναν άντρα μικρότερό της, όπως αποκαλύπτει η ίδια.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, η Τέτα Καμπουρέλη εξομολογήθηκε, «Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε γιατί και εγώ ήμουν παντρεμένη. Μετά τον χωρισμό μου, βρεθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα.

Στα social media γίνεται χαμός από άντρες που με φλερτάρουν. Είναι ωραίο να σε προσεγγίζει κανείς και μέσα από το internet. Και στον δρόμο χαμός γίνεται από φλερτ. Ο σύντροφός μου είναι πιο μικρός. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλίκίας».

Σε ότι έχει να κάνει με τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, η Τέτα Καμπουρέλη είπε, «Με τον πρώην σύζυγό μου οι σχέσεις μας είναι μόνο τυπικές και έχουν να κάνουν μόνο με τα κοινά περιουσιακά στοιχεία μας. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα γενικότερα από τότε με το συμβάν. Ακόμα δεν έχουν λυθεί όλα».

«Πέρασα κάποιες κρίσεις πανικού. Ήταν πολύ δυσάρεστο για εμένα αλλά, κατάφερα με ανθρώπους που βρισκόντουσαν δίπλα μου και μου έδωσαν αγάπη, να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

 

Read More

And More