Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιό της – Φωτογραφίες

Η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, Δημήτρη Χαλκιά

Μετά το διαζύγιο της από τον Βασίλη Γκουρούση, η γνωστή αισθητικός και επιχειρηματίας είναι ξανά ερωτευμένη και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύβει.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η Τέτα Καμπουρέλη και ο Δημήτρης Χαλκιάς έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας σε μια συναυλία αφιέρωμα για τον Δάκη.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, με την Τέτα Καμπουρέλη να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε γιατί και εγώ ήμουν παντρεμένη. Μετά τον χωρισμό μου, βρεθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα. Ο σύντροφός μου είναι πιο μικρός. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλικίας» είχε εξομολογηθεί η Τέτα Καμπουρέλη για τον σύντροφό της στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More