Η Τέτα Καμπουρέλη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Άννα Φρανκ – Το ημερολόγιο [pics]

Η Τέτα Καμπουρέλη πρωταγωνιστεί στην παράσταση  Άννα Φρανκ – Το ημερολόγιο [pics] | tlife.gr

Ένα μεγάλο της όνειρο έκανε πραγματικότητα, η Τέτα Καμπουρέλη. Εδώ και λίγο καιρό πρωταγωνιστεί στην παράσταση «‘Αννα Φρανκ – Το ημερολόγιο» σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου, στο θέατρο Χυτήριο. Χθες έγινε η επίσημη πρεμιέρα και η γνωστή επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς, έλαμπε από χαρά για τη συμμετοχή της στην παράσταση! Η Τέτα, πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της αλλά και παραγωγό της παράστασης στους φωτογράφους!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τέτα είχε πει για την εμπειρία της: «Είναι κάτι που πάντα το ήθελα. Είναι μαγεία, πραγματικά. Όταν ανεβαίνεις εκεί πάνω, είναι κάτι το διαφορετικό, κατάλαβα πώς νιώθει ένας ηθοποιός. Δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε τόσο μεγάλη δυσκολία. Είχα κάνει μέχρι τα 16 μου θέατρο|.

 

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Λίγα λόγια για την παράσταση

Αθώο, τρυφερό, αληθινό, αντιναζιστικό, λυρικό, ειλικρινές, μοναδικό, ιστορικό, γεμάτο ομορφιά εκείνο το ημερολόγιο που στα χέρια ενός κοριτσιού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο του ζόφου, έγινε σύμβολο αληθινής ελευθερίας. Η Άννα Φρανκ δε σταμάτησε ποτέ να μιλά στις καρδιές των εφήβων, του κόσμου όλου, να επικοινωνεί και να ονειρεύεται, ακόμα και όταν η ναζιστική θηριωδία έβαλε τέλος στη ζωή της.

Τη μοναδική σφραγίδα αυτού του υπέροχου κοριτσιού, όπως και καθενός παιδιού στην ανθρωπότητα, παρουσιάζει το θέατρο Χυτήριο, τη θεατρική περίοδο 2017-2018, σε μια συγκινητική απόδοση αλλά και τρυφερή σκηνοθετική προσέγγιση της Βάσιας Παναγοπούλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός προσεγγίζει το ειλικρινές, ποιητικό κείμενο της Άννας Φρανκ, μιας και είναι ένα από τα βιβλία που άλλαξαν και το δικό της κόσμο, όπως χιλιάδων νέων, δεκαετίες τώρα σε όλο το πλανήτη. Αυτή τη φορά και ως σκηνοθέτης, φωτίζει όχι μόνο την ψυχολογία της ηρωίδας και των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, αλλά και την ιστορική συγκυρία, αναπαριστά την εποχή, παρακινεί σε ομορφιά και αισιοδοξία και επιχειρεί αντιστοιχίες με το σήμερα, έχοντας πάντα σεβασμό στις κρυστάλλινες ευαισθησίες της ψυχολογίας των εφήβων, που όπως η Άννα Φρανκ έγραφε «Δεν σκέφτονται όλη αυτή τη δυστυχία, αλλά την ομορφιά που ακόμα μένει».

Παίζουν: Φανή Γέμτου, Γιάννης Μπουραζάνας, Δημήτρης Μάριζας, Τέτα Καμπουρέλη, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου. Στο ρόλο της Άννα Φρανκ η Κωνσταντίνα Δαούτη.

Φιλική συμμετοχή: Αλμπέρτο Εσκενάζη

 

READ more