Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Υπέγραψαν το διαζύγιό τους

Και επίσημα τέλος δόθηκε στην γάμο της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση. Η ρήξη στο ζευγάρι ήρθε μετά τη σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση για τη μεγάλη ληστεία σε τέσσερις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό. 

Δεκατέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή του, ο Βασίλης Γκουρούσης αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του. Λίγο καιρό μετά, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022  η Τέτα Καμπουρέλη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί 32 χρόνια σύζυγό της.

Έκτοτε, τόσο η Τέτα Καμπουρέλη, όσο και ο Βασίλης Γκουρούσης έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, δημιουργώντας νέες σχέσεις. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 22/12 στην εκπομπή Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως οι τελικές υπογραφές για την έκδοση του διαζυγίου του πρώην ζευγαριού έπεσαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ο σύντροφος μου είναι κάθε μέρα μαζί μου και μόνο με στηρίζει. Δεν χρειάζεται να μιλήσω παραπάνω, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Νομίζω πως… ναι, είμαι ερωτευμένη. Όλες οι γυναίκες άμα είναι ερωτευμένες είναι ωραίο πράγμα. Ο πρώην σύζυγος μου τι δεν θέλει να με ξαναδεί;

Εγώ είμαι κάθε μέρα στις πρόβες στο θέατρο, είμαι καλεσμένη παντού, τώρα άμα είναι και εκείνος καλεσμένος κάπου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ κρατάω από τον γάμο μου τα τρία μου παιδιά και τα εγγόνια μου. Πήραμε διαζύγιο τώρα και ακολουθάμε χωριστούς δρόμους» δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Read More

And More