Θ. Απέργη: Οι εμμονές που έχει με το σώμα της και πως έχασε τα παραπάνω κιλά!

Ένα νέο και δροσερό κορίτσι που αγαπάει τη jazz μουσική και όχι μόνο! Η Θωμαή Απέργη εμφανίστηκε πρόσφατα στην ελληνική πραγματικότητα και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της με το ταλέντο της αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Την ξεχωρίσαμε και θέλουμε να μάθουμε για εκείνη τα πάντα. Για αρχή, μας αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό Like και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο τις εμμονές που είχε με τα κιλά και τα μυστικά για το καλλίγραμμο κορμί της.

Για το αν θα τολμούσε μία πλαστική
Ναι, είμαι θετική σε ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση της εικόνας, χωρίς υπερβολή. Μιλάει ένας άνθρωπος, ο οποίος συναισθηματικά είναι υπερβολικός, αλλά όσον αφορά τις επεμβάσεις, αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να το βελτιώσουμε, καλώς, χωρίς όμως να υπερβάλουμε.

Για την γυμναστική που ακολουθεί
Γυμναστήριο… έκανα παλιά μπάσκετ και μποξ, αλλά και personal training. Τώρα δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι. Θέλω ωστόσο να ξανακάνω μποξ, γιατί με βοηθάει στην εκτόνωση και στην αντίληψη. […] Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Για τα κιλά που έχει χάσει
Ότι αφορά τα κιλά είναι αποκλειστικά του χαρακτήρα μου. Δεν αφορά τη δουλειά το ότι, επειδή είμαι τραγουδίστρια, πρέπει να είμαι 50 κιλά. Ήταν μία μάχη εσωτερική από παιδί λόγω του ότι ήμουν πιο “γεμάτο” και ήθελα να βάλω κι άλλα ρούχα. Τώρα είμαι στα κιλά που θέλω, αλλά δεν έχω ξεπεράσει το λόγο που το έκανα. Έχω πέσει στην παγίδα να διατηρηθώ σταθερά, όμως ισορροπώ τον εαυτό μου έχοντας ως βάση τα υγιή πρότυπα. Επειδή εκτίθεμαι και με μαθαίνουν παιδιά, έφηβοι, που σ’ αυτές τις ηλικίες έχουν θέμα με το βάρος, βλέπω τι κάνω με εμένα και το σκέφτομαι. Θέλω να αποβάλω την κακή εικόνα που έχω για το σώμα μου ή κάποιες εμμονές που έχω επίσης με το σώμα μου. Θέλω να προωθώ σωστά πρότυπα για τα παιδιά.

Για τις εμμονές της
Αρχικά με είχαν επηρεάσει όσα λέγονταν για τα δόντια μου, τώρα πλέον όχι. Μέχρι να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι περνάει ένα διάστημα. Τώρα προσπαθώ να τα αποβάλω όλα αυτά. Με ενδιαφέρει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου όπως είναι, γιατί άνθρωποι είμαστε. Σήμερα είμαστε καλά, αύριο όχι. Ψυχολογικά προσπαθώ να είμαι σταθερή.

Διάβασε περισσότερα στο Like που κυκλοφορεί

Read More

And More