Θ. Αθερίδης: ”Η Σμαράγδα στην αρχή ήταν μόνο η ξανθιά με το παγωμένο βλέμμα”!

Ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζει μία νέα θεατρική παράσταση που ονομάζεται ”Τυφλοσούρτης”. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα έχει συμπρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Θα του λείψει; ”Μα και βέβαια θα μου λείψει. Αλλά έχει φτάσει σε οριακό σημείο με τις αντοχές της. Ήταν καλομαθημένη ξέρετε όταν τη γνώρισα. Έκανε μόνο θέατρο ή μόνο τηλεόραση. Τη χρονιά που την γνώρισα τη πάτησε γιατί έκανε δύο σίριαλ και θέατρο μαζί. Εξαιτίας εκείνης της χρονιάς μετά της φαινόταν σχετικά απλό να έχει παράσταση και γυρίσματα ταυτόχρονα. Παγιδεύτηκε έτσι σε έναν φαύλο κύκλο οκτώ χρόνων και πριν κλατάρει αποφάσισε να μην κάνει θέατρο του χρόνου”, εξηγεί ο Θοδωρής στο περιοδικό ΕΓΩ!

Ο ηθοποιός μιλάει επίσης και για την εξέλιξη της Σμαράγδας στον χώρο: ”Ακόμη και οι συμμαθητές της από το πρώτο έτος της σχολής θα σας πουν ότι είχε απίστευτο χιούμορ. Στη δουλειά όμως αυτό της προέκυψε στην πορεία. Στην ωριμότητά σου βγάζεις τα όπλα σου. Όταν κλείσεις κάποια χρόνια δουλειάς τότε νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο των εκφραστικών σου μέσων, τότε νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δείξεις τον εαυτό σου όπως είναι. Η Σμαράγδα στην αρχή ήταν μόνο η ξανθιά με το παγωμένο βλέμμα, γιατί αυτό ήταν διαθέσιμη να κάνει”.

Ποια είναι η γνώμη του για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας; ”Όλα έχουν μια διττή αξία. Κάθε δοκιμασία σε κάνει να αποφασίσεις αν τελικά θα ωριμάσεις ή θα αφεθείς να καταστραφείς ολοσχερώς. Μπορεί να βγούμε πιο δυνατοί στο τέλος”, δηλώνει.

Read More

And More