Θ. Αθερίδης – Σ. Καρύδη: Μαζί στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου!

Στην αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών απονεμήθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία Ελληνικής Ακαδημία Κινηματογράφου.

Παρόλο που φέτος η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των αποτελεσμάτων των εκλογών, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν την βραδιά. Ανάμεσά τους ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη την οποία συνόδευε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η ηθοποιός παρουσίασε ένα από τα βραβεία σε μία λιτή και σύντομη τελετή που ήταν αφιερωμένη στη βράβευση των ταινιών που ξεχώρισαν στη διάρκεια του 2012.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Ναυπλιώτου και τη Φαίη Ξυλά, τις οποίες αποκάλεσε “η Ανοιξη και το Καλοκαίρι”.

Στην ταινία “Άδικος Κόσμος” απονεμήθηκαν τα βασικά βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2012. Απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ Ανδρικού και Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, παραλαμβάνοντας το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου από τα χέρια της Σμαράγδας Καρύδη, δήλωσε: “Τα τελευταία δύο χρόνια οι άνθρωποι της Πολιτείας στους οποίους στηριχθήκαμε δεν αποδείχθηκαν μόνο κατώτεροι των προσδοκιών, αλλά και προσωπικά αδιάφοροι και ανίκανοι”.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More