Θ. Δρακάκης στην Τατιάνα: “Βγήκα πιο δυνατός από τη μάχη με τον καρκίνο”

Θ. Δρακάκης στην Τατιάνα: “Βγήκα πιο δυνατός από τη μάχη με τον καρκίνο” | tlife.gr

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια, μίλησε ο Θοδωρής Δρακάκης στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως είχε νιώσει όταν είχε μάθει πως είχε καρκίνο, μίλησε για τους φόβους του και τη στήριξη της οικογένειάς του.

“Όταν σε χτυπά αυτό το πράγμα αισθάνεσαι ότι φεύγει ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου. Δεν ξέρεις από που να πιαστείς, αν θα έχει μέλλον, αν θα ταλαιπωρηθείς, ποιοιους θα αφήσεις πίσω. Είναι μια στιγμή που δεν θέλω να τη ζήσει, ούτε ο εχθρός μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος δήλωσε πως βγήκε πιο δυνατός από όλο αυτό. “Βγήκα πιο δυνατός από τη μάχη με τον καρκίνο”.
Ο ίδιος υπογράμμισε πως στην αρχή φοβόταν να πάει στο γιατρό και πίστευε πως τα συμπτώματα που είχε δεν είχαν σχέση με τον καρκίνο. “Αρχικά υπέθετα πως ήταν κάτι άλλο και φοβόμουν να πάω στο γιατρό. Έκρυβα 10 μήνες από την γυναίκα μου το πρόβλημα υγείας μου”, εξομολογήθηκε. Ωστόσο, μόλις η συζυγός του ανακάλυψε τα συμπτώματα, πήγαν στο γιατρό και εκεί του είπαν πως πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.
Εκεί, όπως αποκάλυψε και ο Θοδωρής Δρακάκης, ο γιατρός του είπε πως έπρεπε να μπει αμέσως στο νοσοκομείο και εκείνος του απάντησε πως θα το σκεφτεί. “Πήρα το αυτοκίνητό μου και ένα μπουκάλι ουίσκι και πήγα στην Πάρνηθα. Έμεινα κανα-δυο ώρες εκεί και ενημέρωσα τον Σταμάτη Μαλέλη για την κατάστασή του και του ζήτησα να με αντικαταστήσει με κάποιον άλλο”, αποκάλυψε.

Παρόλα αυτά, μπήκε στο νοσοκομείο, έγινε η επέμβαση και όλα πήγαν τελικά καλά. Στο πλευρό του όλα αυτό το διάστημα ήταν η σύζυγός του και η κορούλα του, που έμενε στο προσκεφάλι του. Έμεινε μια βδομάδα στο νοσοκομείο και δεν χρειάστηκε να κάνει μετά χημειοθεραπεία.

Η συμβουλή του, πάντως, μετά από αυτήν την εμπειρία είναι ακόμη και αν κάποιος έχει μικρά συμπτώματα, να μην φοβάται και να πηγαίνει στο γιατρό.

READ more