Θ. Ματίκα: Όλα όσα είπε για τον σύζυγό της και backstage της φωτογράφισής της!

Για το γάμο της, την οικονομική κρίση στο χώρο της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού μίλησε η Θάλεια Ματικά στο περιοδικό Glam, καθώς φωτογραφιζόταν από τον Θωμά Χρυσοχοΐδη με φόντο το Σύνταγμα!

Είναι πιο εύκολο να έχει σχέση με ένα συνάδελφο της; “Ναι, είναι πιο εύκολο γιατί το επάγγελμά μας είναι ιδιαίτερο και δεν είναι εύκολο να το κατανοήσει ο κάθε άνθρωπος. Τη φύση της δουλειάς, τα ωράρια που απαιτούνται το να μην έχεις ελεύθερα Σαββατοκύριακα, Πάσχα, αργίες” , δήλωσε χαρακτηριστικά στο “Glam”.


H Θάλεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν ήταν από τις γυναίκες πουν ήθελε να παντρευτεί υποστηρίζοντας ότι ο Τάσος ήθελε να παντρευτούν: “Το ήθελε ο Τάσος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου δεν το συζητώ αυτό, και γι’ αυτό το λόγο δέχτηκα”, αποκάλυψε.
Υπήρχαν κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα του Τάσου που την έπεισαν να κάνει το μεγάλο βήμα; “Μικρά και μεγάλα καθημερινά πράγματα, το κατάλαβα από νωρίς πάντως”.
Είναι έτοιμη να γίνει μητέρα; “Το να κάνω παιδί είναι κάτι που με αποσχολεί λόγω ηλικίας, απλώς αυτή τη στιγμή δεν είμαι τελείως έτοιμη να προβώ σ’ ένα τόσο σημαντικό βήμα. Γιατί θεωρώ ότι είναι η σημαντικότερη απόφαση ζωής, πρέπει να έχεις το μυαλό σου εκεί”.


Το χρόνο τον φοβάται; “Για τον χρόνο που περνάει, το μόνο που φοβάμαι αρκετά είναι ότι θα χάσω δικούς μου ανθρώπους από δίπλα μου. Κατά τ’ αλλά, δεν με πείραζει που μεγαλώνω είναι η φυσική ροή των πραγμάτων”, ανέφερε.

Έχει βιώσει ως επαγγελματίας την οικονομική κρίση; “Σαφέστατα, είμαι μια ηθοποιός που έχω κάνει αρκέτη τηλεόραση που ήταν ένα άμεσο μέσο βιοπορισμού για τους ηθοποιούς. Αυτό πλέον έχει κοπεί παντελώς από τον ορίζοντα γίνονται ελάχιστες δουλειές. Πληρώνεσαι έπειτα από πολύ καιρό και πολύ δύσκολα” δήλωσε.

Τέλος η Θάλεια Ματίκα μίλησε για τα σχόλια που είχε κάνει η Ελένη Γερασιμίδου προς τη Ζέτα Μακρυπούλια: “Το βρίσκω λίγο αστείο, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Το κοινό και ο χρόνος σε κρίνουν ως καλλίτεχνη και κάθε άνθρωπος έχει διακαίωμα να εκφραστεί μέσω της τέχνης του… Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάνει πολλά πράγματα και είναι άκρως επιτυχημένη οπότε αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιους ανθρώπους και να εξαπολύουν αυτή την επίθεση”.

Read More

And More