Θ. Μπαζάκα: »Η πόλη μας έχει γίνει Μποκοτά» !

Θ. Μπαζάκα: »Η πόλη μας έχει γίνει Μποκοτά» ! | tlife.gr

Η γνωστή ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα μίλησε αποκλειστικά στο Tlife για τη δολοφονία των τριών συνανθρώπων μας και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Εξοργισμένη και συνάμα απογοητευμένη δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

»Αυτό που συνέβη ήταν εφιαλτικό δεν το συλλαμβάνει ο νους μου. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε με τόσες μολότοφ που πέφτουν τόσες οπότε θα είχαμε κάποιες παράπλευρες απώλειες. Τι είναι αυτό το πράγμα; Έχουμε τρεις ανθρώπους νεκρούς. Δεν θέλω να το σκέφτομαι δεν μπορώ να διαβάσω εφημερίδα δεν μπορώ να δω ειδήσεις. Δεν μπορώ να ακούω γι’αυτό το πράγμα. Πέθαναν δίπλα μας» , δηλώνει με αγανάκτηση η ηθοποιός.

Και συνεχίζει: »Με το που μου το είπε η κόρη μου, έκλεισα τις τηλεοράσεις. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω». Όσον αφορά την εικόνα που έχει σχηματίσει η Ευρώπη για την Ελλάδα απαντάει χαρακτηριστικά: »Χέστηκα πως μας βλέπουν στο εξωτερικό. Δεν με ενδιαφέρει πως με βλέπει ο Γερμανός, ο Άγγλος κι ο Σουηδός. Με ενδιαφέρει πώς θα την βγάλουμε εδώ μέσα. Να κλείσουμε τα σύνορα να μην έρθει ξανά ποτέ κανείς. Να μην ξαναπατήσει κανένα τουρίστας το πόδι του στην Ελλάδα. Ας ζήσουμε με τα δικά μας προϊόντα αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Η Θέμις έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ με την κατάντια της χώρας μας. Της λείπει η παλιά καλή Αθήνα που μπορούσες να κυκλοφορείς το βράδυ και να χαίρεσαι. »Αν κυκλοφορήσεις το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας νύχτα είναι νέκρα. Η ίδια μου η πόλη είναι σαν την Μποκοτά. Ούτε στο Παγκράτι δεν μπορώ να κυκλοφορήσω που μένω», εξομολογείται με θλίψη.

Όσον αφορά τα νέα οικονομικά μέτρα δηλώνει: » Δεν ξέρουμε πως θα ζήσουμε αύριο. Οι ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου παίρνουμε 1.385€ τον μήνα και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε δουλειά του χρόνου».

READ more