Θ. Παπαθωμά: “Δεν θα έκανα μπότοξ, έχουν γίνει όλες σαν μούμιες!”

Για τα μπότοξ και τις πλαστικές που έχουν γίνει πλέον μόδα, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά ,σε συνέντευξή της στην εκπομπή “TV Weekend”.

Η ταλαντούχα Θεοφανία, που πέρα από ηθοποιός είναι καλή συγγραφέας παιδικών βιβλίων αλλά και μαμά, μίλησε για τη μόδα των πλαστικών επεμβάσεων που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ελληνική showbiz. ” Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει ο κόσμος; Ότι είναι μόδα πάνε και το κάνουν, έχουν γίνει όλες …σαν μούμιες! Εγώ δεν θα κάνω μπότοξ”, λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η διάσημη Ελληνίδα σταρ αποκαλύπτει πως δεν της αρέσει να βάφεται ιδιαίτερα και προτιμά το φυσικό λουκ. Η αγαπημένη του Πασχάλη Τσαρούχα αναφέρει ότι το πιο πιθανό είναι να μην χρειαστεί να διορθώσει κάτι στο πρόσωπό της. “Ευτυχώς έχωι καλό γονίδιο, γιατί η μητέρα μου είναι 60 ετών αλλά είναι μια χαρά. Ελπίζω κι εγώ να μην ταλαιπωρηθώ πολύ από τη ζωή και να είμαι έτσι!”, σημειώνει.

Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφήσεις, η λαμπερή Θεοφανία ξεκαθαρίζει πως δεν ενδιαφέρεται να κάνει γυμνό. Η ίδια λέει πως της αρέσουν οι σεξυ φωτογραφήσεις, αλλά όχι οι γυμνές…

Read More

And More