Θ. Προκοπίου: Eξοργισμένη με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που την “χρησιμοποίησε”!

Η Θάλεια Προκοπίου μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την διαφήμιση που χρησιμοποίησαν χωρίς να την ρωτήσουν, για την Αθήνα που δεν αντέχει άλλο, για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, αλλά και για τον γάμο και τα παιδιά!
Όσον αφορά την διαφήμιση με την κινητή τηλεφωνία που δημοσιεύθηκε χωρίς την συγκατάθεσή της, η ίδια είπε: “Θα ήταν άκομψο και ανήθικο να εκπροσωπώ εθελοντικά την χώρα μου και την ίδια στιγμή να βγάζω χρήματα με άλλο τρόπο. Ήταν πολύ μεγάλη κοροϊδία και μάλιστα πίστευαν πως δεν θα το μάθω.”

Για την Αθήνα δήλωσε: “Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν αυτή η πόλη με αντέχει και την αντέχω. Σκέφτομαι να σηκωθώ να φύγω, και όσο μπορώ φεύγω. Παρόλο που μεγάλωσα στην πόλη, δεν την αντέχω την Αθήνα. Είναι τόσο άσχημη.”
Η Θάλεια είπε ότι έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της: “Ναι τον έχω ζήσει. Και νομίζω πως η μία φορά είναι πιο δυνατή από όλες τις άλλες. Ίσως τη βιώνω αυτή τη φορά!”
Τέλος για τον γάμο και τα παιδιά αποκάλυψε ότι είναι παραδοσιακή: “Θέλω να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, ιδανικά να ζήσω εκτός Αθηνών και να δουλεύω ως ηθοποιός στο δικό μου χρόνο πλέον.”

Read More

And More