Θ. Ρουσόπουλος: Με casual εμφάνιση στο Ψυχικό. Ποιον συνάντησε; Φωτογραφίες

Σε μεγάλο βιβλιοπωλείο του Ψυχικού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον Θοδωρή Ρουσόπουλου με casual εμφάνιση. Με σπορ ντύσιμο, καπελάκι και γυαλιά ηλίου, ο γνωστός πολιτικός που αγαπά το διάβασμα επέλεξε μια σειρά από βιβλία Ελλήνων συγγραφέων και είχε μια συνάντηση έκπληξη με γνωστό ηθοποιό.
Ο λόγος για τον Κώστα Κρομμύδα που το πρωί του Σαββάτο βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο “Χαρτόπολις” και υπέγραψε για τους θαυμαστές του το βιβλίο με τίτλο “Η ζωή που έλειπε”. Το τελευταίο συγγραφικό εγχείρημα του Κώστα που έχει συγκεντρώσει τα θετικά σχόλια των αναγνωστών και έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους κίνησε το ενδιαφέρον του Θοδωρή Ρουσόπουλου.

/

Ο ίδιος επέλεξε να το συμπεριλάβει στα βιβλία που αγόρασε, εξασφαλίζοντας μάλιστα και την υπογραφή και προσωπική αφιέρωση του συγγραφέα.

/

Χαλαρός και ήρεμος και μένοντας πια μακριά από το χώρο της πολιτικής, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος μετά την τυχαία συνάντηση, συνέχισε τις αγορές του και ήταν ιδιαίτερα προσιτός και ευδιάθετος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κόσμος που τον συνάντησε.

/

Read More

And More