Θ. Βισκαδουράκης: “Αλλάζω κινητό, παίρνω το παιδί στο σπίτι και δεν ξαναμιλάω!”

Όπως έχουμε δει στο τρέιλερ της εκπομπής του “Έχεις Πακέτο”, ο Θανάσης Βισκαδουράκης συναντάει την κόρη, που δεν γνώριζε ότι είχε. Τι λέει ο ίδιος στο TLIFE και ποια είναι τα συναισθήματά του;

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την πρότασή του λέγοντας πως δεν είναι ευθυνόφοβος! Άρα ό,τι και να του τύχει πρόκειται να το αντιμετωπίσει με θάρρος και δεν πρόκειται να κρυφτεί. Αυτό που θα δούμε λοιπόν σήμερα στο ” Εχεις Πακέτο” μπορεί να είναι μια καλοστημένη φάρσα στο πρόσωπο του ηθοποιού, όπως εξομολογείται ο ίδιος στο TLIFE, αλλά τι θα έκανε αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα;

“Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τρόμαξα! Αλλά αν συνέβαινε θα άλλαζα επιτόπου κινητό, θα έπαιρνα το παιδί στο σπίτι και δεν υπήρχε περίπτωση να μιλούσα στα media. Θα ήμουν σφίγγα. Αυτό που θα έμενε ίδιο είναι η δουλειά μου!”

Για το αν θέλει να κάνει οικογένεια: “Φυσικά και θέλω! Και μάλιστα έχω αδυναμία στα κορίτσια. Όπως καταλαβαίνεις, χάρηκα όταν είδα ότι είναι κοριτσάκι το παιδί μου (γέλια). Ο αδερφός μου έχει δύο κόρες οπότε καλύπτομαι προς το παρών!”

Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος! Η παράσταση “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”, πάει πάρα πολύ καλά! Δεν υπάρχουν πολλές φορές θέσεις! Είμαι πολύ γεμάτος από αυτό. Στη γιορτή μου την Τρίτη, είχαμε πάνω από 400 άτομα και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο γι’αυτό.”

Σήμερα θα τον δούμε και στο Top Chef αφού είχε προσέγγιση από τον ΑΝΤ1 για την συμμετοχή του.

Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι στη δουλειά του και σύντομα να έχει την δική του κορούλα!

Δες το τρέιλερ της εκπομπής

Read More

And More