Θα είναι και του χρόνου “Μες την καλή χαρά” η Σίσσυ ; Τι μας λέει η ίδια ;

Κόσμος πάει κι έρχεται αυτή την εποχή σε όλα τα κανάλια και οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συσκέψεις, είναι… καθημερινό φαινόμενο ! Βλέπετε, η φετινή χρονιά ρίχνει τίτλους τέλους και όλοι προσπαθούν να ξέρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το τι τους επιφυλλάσει το τηλεοπτικό τους μέλλον από Σεπτέμβρη.

Η νέα τηλεοπτική χρονιά που έρχεται απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και φτωχή για την ελληνική τηλεόραση, λόγω κρίσης βεβαίως – βεβαίως, γεγονός το οποίο προκαλεί αναστατώσεις και… αναταράξεις παντώς τύπου !

Ετσι, πολύς λόγος γίνεται αυτές τις ημέρες με το τι μέλλει γενέσθαι και με το “Μες την καλή χαρά” και με την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα εκείνα, που κάνουν λόγο για το αν μένει ή αν φεύγει από τον Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια.

Τι ακριβώς ,όμως, συμβαίνει με την Σίσσυ και τον Alpha ; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, οι σχέσεις του καναλιού με την Σίσσυ είναι άριστες. Οι διοικητικοί είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί της και την πιστεύουν πολύ ως νέο, φρέσκο και άκρως ανερχόμενο τηλεοπτικά πρόσωπο, οπότε δεν τίθεται θέμα αποχώρησής της από το κανάλι.

Ναι, η αλήθεια είναι, πως όντως η Σίσσυ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της, όμως, κανείς από το πρωινό του Alpha δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, μιας και οι επαφές αυτές με την διοίκηση του καναλιού, αναμένεται να γίνουν μόλις πέσει η αυλαία των φετινών εκπομπών.

“Η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με το κανάλι και καμία συζήτηση για το συμβόλαιό μου…”, λέει η Σίσσυ Χρηστίδου στο “T-LIfe” και προσθέτει :

“Ομως, απ ΄ότι γνωρίζω κανείς μας ακόμα δεν έχει ανανεώσει, γιατί περιμένουμε να τελειώσει πρώτα η εκπομπή και στην συνέχεια να γίνουν κι αυτές οι συζητήσεις. Σχεδόν όλο το πρόγραμμα του καναλιού είναι ακόμα κανονικά στον αέρα, οπότε όλοι τρέχουν γι ΄αυτό. Μόλις η σεζόν ολοκληρωθεί, θα έρθει και η ώρα αυτών των συζητήσεων… Εννοείται πως περνάω καλά στο “Μες την καλή χαρά” και θέλω να παραμείνω στην εκπομπή και να συνεχίσω και πάλι από Σεπτέμβρη”.

Το “Μες την καλή χαρά” θα βρίσκεται στους δέκτες μας μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, παρά το γεγονός πως θα μας αποχαιρετήσει μες την καρδιά του καλοκαιριού, θα επιστρέψει νωρίς – νωρίς στις τηλεοπτικές επάλξεις, μιας και οι της Κάντζας έχουν αποφασίσει η εκπομπή να ξανά βγει στον αέρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Read More

And More