Θα γίνει τελικά το “50-50” ; Τι αποκάλυψε ο Πέτρος Φιλιππίδης στον Θέμο ;

Ακόμα μία Δευτέρα ο Θέμος είχε τα κέφια του και μας χάρισε μία εκπομπή… ματιά και συχώριο, με ενδιαφέροντες καλεσμένους στο στούντιο και δεκάδες απολαυστικά βιντεάκια, που είναι και το αγαπημένο μου σημείο ! Ανάμεσα ,λοιπόν, σε εκείνους που βρέθηκαν στο “Ολα 11”, ήταν και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο χαρισματικός ηθοποιός τα είπε …”όλα” στον Θέμο Αναστασιάδη και φυσικά απάντησε και στο αν θα δούμε τελικά ή όχι το θρυλικό “50-50” να επιστρέφει στους δέκτες μας με νέα επεισόδια, μετά τα θερμά …επεισόδια, που ως γνωστόν προέκυψαν ανάμεσα στο Mega και στον Σάκη Μπουλά. Επεισόδια τα οποία απ ΄ότι μας διαβεβαιώνουν κύκλοι του καναλιού, αποτελούν ήδη παρελθόν και οι σχέσεις Σάκη και Mega δείχνει να εξομαλύνονται.

Εχει ενδιαφέρον ,όμως, να δούμε τι είπε ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης :

“Το “50-50” κατά πάσα πιθανότατα θα γίνει… Στις εποχές που ζούμε, πρέπει να γίνονται σειρές. Εχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται είδηση, το γεγονός ότι γίνεται μία σειρά. Βέβαια, υποθέτω πως αποφασίστηκε να ξανά γίνει το “50-50” γιατί είναι ήδη μία επιτυχημένη σειρά, οπότε λογικά μιλώντας θα έχει και πάλι επιτυχία, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει στο τέλος τι θα γίνει…

Και επειδή έχουν ακουστεί τόσο καιρό πολλά και διάφορα σε σχέση με αυτά τα καινούργια επεισόδια της σειράς και κυρίως τώρα τελευταία που παρουσιάστηκε κι αυτή η διαφωνία του Σάκη με το κανάλι και έχει στηθεί μία οικονομική παραφιλολογία, να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων…

Με τα χρήματα τα έχουμε βρει και έχουμε συμφωνήσει όλοι μας απο πέρσι, δηλαδή, εδώ και έναν περίπου χρόνο… Αλλα είναι ,λοιπόν, τα πράγματα που αυτή την εποχή συζητιούνται. Πάντως, η σειρά μάλλον θα γίνει… Δεν νομίζω να μην προχωρήσει τελικά παρακάτω αυτή η δουλειά…”

Read More

And More