Θα… ξανά ζωντανέψει το Alter ;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα όλη μέρα, με την είδηση που έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων και ήθελε το Alter να… ξανά γεννιέται μέσα από τις στάχτες του ! Ναι, το Alter λέει μπορεί να ξανά ζωντανέψει και μάλιστα; Αμεσα, μιας και αν βρεθεί η “χρυσή τομή” , – τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι της διεύθυνσης – , ανάμεσα στην ιδιοκτησία και τους εργαζόμενους, δεν αποκλείεται να είναι στον αέρα ακόμη και από τον Δεκέμβρη και μετά !

Η διεύθυνση του καναλιού βρίσκεται λέει σε επαφές από χτες με τους 700 εργαζόμενους που εδώ και έναν και πλέον χρόνο ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, μήπως και τους καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων τους και ανοίξει ξανά ο δρόμος προς την επαναλειτουργία του καναλιού.

Μάλιστα, κάποιοι δημοσιογράφοι-τεχνικοί ενημερώθηκαν από την ΕΤΙΤΑ να κάνουν άρση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να μπορέσει να επαναλειτουργήσει το κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες για 15 ημέρες, το κανάλι θα προβάλει πρόγραμμα μαγνητοσκοπημένο σε βίντεο, έως ότου υπάρξει η δυνατότητα για ζωντανό πρόγραμμα.

Βέβαια, μετά απ ΄όλα αυτά αυτό που είναι σημαντικό να δούμε, είναι τις αντιδράσεις που θα έχουν όλοι οι συντελεστές του σταθμού σε σχέση με αυτή την επαναπροσέγγιση !

Αξίζει δε να σας επισημάνω, πως μετά από αυτές τις εξελίξεις, η ΕΣΗΕΑ καλεί αύριο όλους τους εργαζόμενους του Alter στα γραφεία της, λόγο και για τον οποίο προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση :

“…Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER» καλεί σε συνέλευση όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους στα Γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 20) αύριο, Τρίτη, 13 Νοεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, ώστε να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες…”

Read More

And More