“Θα μου λείψετε”, έγραψε η 16χρονη στην Πάτρα πριν κρεμαστεί!

Η μητέρα της 16χρονης την βρήκε χθες το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την αστυνομία, κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Η κοινωνία της Πάτρας είναι συγκλονισμένη με το χαμό του κοριτσιού.

Η νεαρή κοπέλα είχε καταγωγή από χώρα της ανατολικής Ευρώπης και έμενε στην περιοχή μαζί με την οικογένειά της. Είχαν έρθει από την Λιθουανία και μάλιστα η μητέρα της είχε ξαναπαντρευτεί με Έλληνα και είχε αποκτήσει ένα ακόμη παιδί που είναι σήμερα έξι ετών.

Το κορίτσι απαγχονίστηκε με θηλιά από μαντήλι, που έφτιαξε σε σιδηροκατασκευή εντός της αυλής. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να της πει ότι θα της λείψει, ενώ είχε στείλει και γραπτά μηνύματα στις φίλες της λέγοντας: “Θα μου λείψετε”
Σύμφωνα με την αστυνομία γίνεται η νεκροψία – νεκροτομή της άτυχης κοπέλας, ενώ διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο έβαλε τέλος στη ζωή της.
Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι δεν υπήρχε κανένα σημείωμα δίπλα στοι άψυχο κορμάκι της, ενώ διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιό λόγο έβαλε τέλος στη ζωή της.
“Είχε μία σχέση τώρα τελευταία, δεν ξέρω πόσο την είχε επηρεάσει”, δήλωσε στο dete.gr άνθρωπος που γνώριζε την οικογένεια. Η Αστυνομία πάντως ισχυρίζεται πως το κορίτσι έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης, ωστόσο το περιβάλλον της αναφέρει πως δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα.

Read More

And More