Θα μπει η Βίκυ Καγιά στην παρέα του “10 με 1 μαζί”;

Απο την ημέρα που άρχισε το “10 με 1 μαζί” να τερματίζει δεύτερο στους πίνακες τηλεθέασης ,άρχισαν να κυκλοφορούν παντώς τύπου τηλεοπτικά σενάρια για το μέλλον του πρωινού του ΑΝΤ1 ,για τις σχέσεις των δύο παρουσιαστών για την ενίσχυση της εκπομπής και για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε…

Σενάρια, σενάρια, σενάρια … Σενάρια τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μόνο σενάρια… Και επειδή αυτά τα σενάρια για την ώρα δεν λένε να σταματήσουν ,αίφνης μας προέκυψε και απο χθες το σενάριο που θέλει συγκεκριμένα την Βίκυ Καγιά να μπαίνει στην παρέα των αγοριών του “10 με 1 μαζί”.

Οσο για το αν αυτό το τελευταίο σενάριο εμπεριέχει κάποια δόση αλήθειας ; Καμία απολύτως …Χθες όταν θέλησα να μιλήσω με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού γι ΄αυτό το ζήτημα ,μου είπε πως αυτό που άκουγε ήταν το …ανέκδοτο της ημέρας !

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο… Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση… Τα παιδιά συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους στην εκπομπή και έχουν την πλήρη στήριξή μας …”

Οσο για το τι λέει το ρεπορτάζ ; Το ρεπορτάζ λέει πως όντως έγινε μία μεγάλη σύσκεψη την περασμένη Τετάρτη στον ΑΝΤ1, όπου οι διοικητικοί συζήτησαν με τα παιδιά για την πορεία της εκπομπής. Σύσκεψη στην οποία τους διαβεβαίωσαν πως θα στους στηρίξουν ότι και να γίνει .

Επίσης τους προτάθηκε η εκπομπή να αποκτήσει λιγάκι πιο προσωποκεντρικό χαρακτήρα, όσο αφορά στους καλεσμένους ,όπως επίσης και τα θέματα που παρουσιάζονται να αναλύονται περισσότερο.

Για να δούμε τι θα γίνει…

Read More

And More