Θα πάει …”Master Chef” η Ελεονώρα ;

Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά πριν απο λίγες ημέρες σας είχα αποκαλύψει αποκλειστικά μέσα εδώ απο τα Media του “Τ-Life” ,πως οι άνθρωποι του Mega ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο, ένα ξεχωριστό επεισόδιο του “Master Chef” !

Ναι, όπως σας είχα πει, στο Μεγάλο Κανάλι …ψήνεται ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό πιάτο, το οποίο θα έρθει σύντομα στις οθόνες μας ! Ψήνεται ένα πιάτο , όπου σύμφωνα με το οποίο, η κριτική επιτροπή των Λαζάρου, Σκαρμούτσου και Λουκάκου φεύγει και διάφοροι λαμπεροί γκεστ έρχονται, για να κρίνουν αυτοί με τα δικά τους γαστρονομικά κριτήρια τους παίκτες.

Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, αυτή η …σύνθεση της κριτικής επιτροπής είχε ως εξής : Δέσποινα Βανδή, Ελεονώρα Μελέτη και Λάκης Γαβαλάς. Στην πορεία ,όμως, τα σχέδια άλλαξαν και απο την στιγμή που το συγκεκριμένο γύρισμα αποφασίστηκε να γίνει βράδυ, η Δέσποινα αποχώρησε αφού λόγω των βραδινών της εμφανίσεων δεν γινόταν να παραστεί, ενώ όπως μαθαίνω σήμερα και η Ελεονώρα τελικά δεν θα συμμετέχει.

Αποτέλεσμα; Το συγκεκριμένο γύρισμα ματαιώθηκε για λίγες ημέρες αργότερα, προκειμένου να βρεθούν οι λαμπεροί καλεσμένοι, μιας και ο μοναδικός που για την ώρα είναι …εντελώς κλεισμένος και “οκ”, είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

Λίαν συντόμως θα σας έχω περισσότερα…

Read More

And More