Θα… τσουγκρίσετε με τον ΑΝΤ1 ή μήπως πείτε “Στην υγειά μας” ;

Με τον βασικό κανόνα του… “σεμνά και ταπεινά”, λόγω της οικονομικής κρίσης βεβαίως – βεβαίως (όπως άλλωστε σας έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση) θα κάνουν φέτος Ανάσταση τα κανάλια. Ετσι, μετά το Mega που αυτό το Πάσχα “ψήφισε” μουσικά αφιερώματα, είπα να σας παρουσιάσω τι έχει το τηλεοπτικό μενού απόψε το βράδυ τόσο στον ΑΝΤ1 και τον Alpha, όσο και στην ΝΕΤ !

Ξεκινώντας ,λοιπόν, από την κρατική τηλεόραση και την ΝΕΤ, εκεί κλασικά θα σας περιμένει για να… τσουγκρίσετε ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχοντας ετοιμάσει ένα αναστάσιμο “Στην υγειά μας” .Μαζί με τον Σπύρο στο πλατό θα βρίσκονται οι : Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Μπότση, Πάνος Μεταξόπουλος, Μέμος Μπεγνής, Νίκη Παλληκαράκη, Όθωνας Μεταξάς, Νικόλας Βαφειάδης, Αγγελική Νικολούλη, Γιάννης Πολίτης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μηνάς Βιντιάδης, Γωγώ Μπρέμπου, Αθηνά Οικονομάκου και Ιωσήφ Μαρινάκης.

Στον ΑΝΤ1 τώρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Τάμτα αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν με το μουσικό πρόγραμμα του «Βοτανικού» λίγο μετά την Ανάσταση, ενώ το μοναδικό γιορτινό πρόγραμμα απόψε το βράδυ στον Alpha, – αν θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε κάπως έτσι – είναι η σύνδεση που θα υπάρξει στις 11.50 μ.μ. με τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία, προκειμένου να μεταδοθεί η θεία λειτουργία της Ανάστασης.

Read More

And More