Θα βρεις εισιτήρια για το Sex and the City 2;

Θα βρεις εισιτήρια για το Sex and the City 2; | tlife.gr

Σήμερα οι ελληνικοί κινηματογράφοι υποδέχονται το Sex and the City 2. Eπιτέλους η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda θα βρεθούν κοντά μας έστω και μέσω της μεγάλης οθόνης και θα μας συνεπάρουν με τις περιπέτειές τους και τα καυστικά τους σχόλια.

Οι αίθουσες που θα προβάλλουν το Sex and the City 2 είναι:

Στην Αθήνα όλοι οι κινηματογράφοι των Village films, τα Ster Cinemas στο Ίλιον και στην Αχαρνών, τα ΟDEON όπως και πολλές άλλες συνοικιακές κινηματογραφικές αίθουσες.

Στην Θεσσαλονίκη την ταiνία θα φιλοξενήσουν τα Village Cosmos, τα Ster City, τα ODEON Platia κ.ά.

Στην Πάτρα τα Ster και στο Ηράκλειο της Κρήτης το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ.

Θα βρω εισιτήρια;

Αυτή την απορία είχαμε κι εμείς γι’αυτό σπεύσαμε να την λύσουμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlife όσο νυχτώνει τόσο λιγοστεύουν οι κενές θέσεις. Επομένως τρέξε να αγοράσεις εισιτήρια όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αν δεν προλαβαίνεις να πας κάνε κράτηση τηλεφωνικά. Αναμένεται πάντως μέχρι την Κυριακή όλες οι αίθουσες να είναι full. Σκέψου επίσης ότι η πιθανότητα να βρεις καλές θέσεις είναι λίγες. Επομένως κάνε την προσπάθειά σου και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις να πας, μπορείς να την δεις κι από Δευτέρα.

Αν δεν προλάβεις να πας, δες τα trailer προκειμένου να πάρεις μια μικρή δόση από Sex and the City 2!

Δώδεκα χρόνια, έξι σεζόν και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά. Από την γέννησή του το »Sex and the City» έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο φαινόμενο. Οι fans ανά τον κόσμο αισθάνονται τόσο κοντά στην Carrie, την Samantha, την Charlotte και την Miranda που τις θεωρούν περισσότερο κοντινές φίλες, παρά φανταστικούς χαρακτήρες.

Το »Sex and the City 2» είναι πολύ περισσότερο κωμικό και περιπετειώδες από το προηγούμενο. Τι σε περιμένει μετά το »δέχομαι»; Η ζωή των τεσσάρων γυναικών είναι όπως ακριβώς την ήθελαν, αλλά τους επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις ακόμα. Αυτή τη φορά θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια μακριά από την Νέα Υόρκη, σε μια από τις πιο πολυτελείς, εξωτικές και γεμάτες ζωή και χρώμα γωνιές του πλανήτη.

Σε έναν τόπο που το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ. Μια απόδραση που έρχεται τη στιγμή που οι τέσσερις φίλες προσπαθούν να διαχειριστούν τους παραδοσιακούς ρόλους του γάμου, της μητρότητας και όχι μόνο… Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!
Αυτό όμως που κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση, είναι οι στυλιστικές επιλογές των κοριτσιών τις οποίες επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά η Patricia Fields.

O παροξυσμός για το Sex and the City 2 είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Στη Νέα Υόρκη υπάρχει ένα γραφείο εκδηλώσεων Sex and the City το οποίο δημιούργησε ειδικά πακέτα για να ζήσουν οι θαυμάστριες της ταινίας σαν την Carrie, την Charlotte,την Samantha και την Μiranda. Συγκεκριμένα διοργάνωσαν ένα tour με hotspots στα οποία έχουν παρευρεθεί οι πρωταγωνίστριες της σειράς, όπως στο μαγαζί που υποτίθεται ότι πουλούσε τα έπιπλά του ο Aidan, επίσκεψη στο sex shop που αγόρασε η Charlotte το »Rabbit», τον πρώτο της δονητή, επίσκεψη στο Buddakan όπου η Carrie γευμάτισε με τον Μr Big κ.α.

Δες το video για να πάρεις μια μικρή γεύση:

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε στις 24/05 και οι πρωταγωνίστριες εμφανίστηκαν με εντυπωσιακές τουαλέτες. Λεωφορεία ντυμένα Sex and the City κυκλοφορούσαν όλη μέρα στην Wallstreet και μοίραζαν τα αγαπημένα γλυκά των τεσσάρων ηρωίδων στους επιβάτες.

Και η avant premiere όμως στην Αθήνα ήταν αρκετά glamorous!

READ more