Θα βρεις εισιτήρια για το Sex and the City 2;

Σήμερα οι ελληνικοί κινηματογράφοι υποδέχονται το Sex and the City 2. Eπιτέλους η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda θα βρεθούν κοντά μας έστω και μέσω της μεγάλης οθόνης και θα μας συνεπάρουν με τις περιπέτειές τους και τα καυστικά τους σχόλια.

Οι αίθουσες που θα προβάλλουν το Sex and the City 2 είναι:

Στην Αθήνα όλοι οι κινηματογράφοι των Village films, τα Ster Cinemas στο Ίλιον και στην Αχαρνών, τα ΟDEON όπως και πολλές άλλες συνοικιακές κινηματογραφικές αίθουσες.

Στην Θεσσαλονίκη την ταiνία θα φιλοξενήσουν τα Village Cosmos, τα Ster City, τα ODEON Platia κ.ά.

Στην Πάτρα τα Ster και στο Ηράκλειο της Κρήτης το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ.

Θα βρω εισιτήρια;

Αυτή την απορία είχαμε κι εμείς γι’αυτό σπεύσαμε να την λύσουμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlife όσο νυχτώνει τόσο λιγοστεύουν οι κενές θέσεις. Επομένως τρέξε να αγοράσεις εισιτήρια όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αν δεν προλαβαίνεις να πας κάνε κράτηση τηλεφωνικά. Αναμένεται πάντως μέχρι την Κυριακή όλες οι αίθουσες να είναι full. Σκέψου επίσης ότι η πιθανότητα να βρεις καλές θέσεις είναι λίγες. Επομένως κάνε την προσπάθειά σου και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις να πας, μπορείς να την δεις κι από Δευτέρα.

Αν δεν προλάβεις να πας, δες τα trailer προκειμένου να πάρεις μια μικρή δόση από Sex and the City 2!

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε στις 24/05 και οι πρωταγωνίστριες εμφανίστηκαν με εντυπωσιακές τουαλέτες. Λεωφορεία ντυμένα Sex and the City κυκλοφορούσαν όλη μέρα στην Wallstreet και μοίραζαν τα αγαπημένα γλυκά των τεσσάρων ηρωίδων στους επιβάτες.

Και η avant premiere όμως στην Αθήνα ήταν αρκετά glamorous!

Read More

And More