Θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το ανακοίνωσε επίσημα λίγο πριν την σημερινή πρεμιέρα

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, για να κάνει ακόμα μια χρονιά την καθιερωμένη μεσημεριανή «παρέα» με τους τηλεθεατές και έχοντας στόχο να κερδίσει ξανά το στοίχημα της τηλεθέασης.

Φέτος, η «Ελένη» έρχεται άκρως ανανεωμένη, αφού αυξάνεται σε διάρκεια και -αντί για τις 15:00- θα ολοκληρώνεται στις 15.30, έχοντας συνολική διάρκεια δύοµισι ώρες. Βέβαια, αλλαγές θα υπάρξουν και στην οµάδα της «Ελένης» μπροστά από τις κάμερες, καθώς στο πλευρό της παρουσιάστριας θα δούμε τον Δηµήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και την εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου.

Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστός και ακόμα ένας νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Πρόκειται για έναν νέο, ωραίο και γοητευτικό άντρα, ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα της και αναμένεται να κλέψει τις καρδιές των γυναικών. Ο λόγος για τον Dj Pitsi, κατά κόσμον Νίκο Πατσιαρίκα, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Instagram την συνεργασία του με την εκπομπή “Ελένη” την φετινή σεζόν.

Αρχικά, ο ίδιος δημοσίευσε στα stories του μια φωτογραφία της παρουσιάστριας, γράφοντας: “Ελένη Μενεγάκη Δευτέρα 30/9”, ενώ λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με ανάρτηση στο προφίλ του αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία του και στη λεζάντα που την συνόδευε σχολίασε: “Δευτέρα 30/9 στις 13:00 #ΕΛΕΝΗ”.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε την χημεία του με την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής!

Read More

And More