Θα χορέψει και ο Λάκης με τ΄αστέρια ;

Θα χορέψει και ο Λάκης με τ΄αστέρια ; | tlife.gr

Αναμφισβήτητα είναι μία απο τις λίγες …ορίτζιναλ προσωπικότητες της εγχώριας σόου-μπιζ. Αναμφισβήτητα είναι ένας άνθρωπος που τολμά… Αναμφισβήτητα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακώσει την δημόσια εικόνα του. Αναμφισβήτητα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πως να κλέβει τις εντυπώσεις… Ο λόγος; Ο λόγος για τον δαιμόνιο κύριο Λάκη Γαβαλά.

Ο Λάκης είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ένας πανέξυονος επιχειρηματίας …Είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει στην ζωή του να μην έχει …κολλήματα, να μην βάζει όρια, να μην τραβά διαχωριστικές γραμμές. Ο Λάκης έχει μάθει να απολαμβάνει την ζωή και την τρέλα της ,γι ΄αυτό και έχει παραμείνει – όπως λένε και οι φίλοι του – ένα μεγάλο παιδί. Αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που οι πάντες τον λατρεύουν ,πράγμα σπάνιο για τον συναισθηματικά τσιγκούνη και μίζερο κόσμο της κοσμικής Αθήνας.

Ετσι, ο Λάκης για ακόμα μία φορά ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μία τρέλα στην ζωή του. Ποια τρέλα θα είναι αυτή; Βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο «ναι» στους Αντεννικούς και να τον δούμε κι αυτόν προσεχώς να χορεύει με τ΄αστέρια. Ο Λάκης δέχεται εδώ και καιρό στενή πολιορκία απο το κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να εμφανιστεί εκτάκτως σε ένα απο τα προσεχή επεισόδια του «Dancing with the stars» και απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, την έχει πάρει την μεγάλη απόφαση. Για να δούμε …

READ more