Θα ζωντανέψουν τηλεοπτικά οι ταινίες του παλιού, χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου;

Θα ζωντανέψουν τηλεοπτικά οι ταινίες του παλιού, χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου; | tlife.gr

Και ποιος από όλους εμάς δεν έχει λατρέψει τις παλιές ταινίες του ελληνικού, χρυσού κινηματογράφου; Οσες φορές κι αν τις δούμε, τις απολαμβάνουμε τόσο πολύ, λες και είναι η πρώτη φορά !

Οι ελληνικές ταινίες πλημμυρισμένες από ρομαντισμό, αθωότητα και χιούμορ, έχουν αποδείξει πως ακόμα και σήμερα μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά, τινάζοντας την μπάνκα της AGB στον αέρα ! Εχουν αποδείξει πως η αξία τους εκτός του ότι είναι πολύτιμη, είναι και διαχρονική. Ο χρόνος δεν μπορεί να αγγίξει όλα αυτά τα μικρά διαμάντια που κληρονομήσαμε και μαζί τους κάθε φορά ταξιδεύουμε σε άλλες σίγουρα πιο… πολύχρωμες και αισιόδοξες εποχές.

Ετσι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πραγματικά ενθουσιάστηκαν, όταν μετά από ραντεβού που είχαν με τον Στράτο Μαρκίδη, εκείνος τους κατέθεσε την ιδέα του, να προσπαθήσουν να αναβιώσουν τηλεοπτικά, τις θρυλικές αυτές ελληνικές ταινίες.

Η ιδέα του γνωστού σκηνοθέτη να προχωρήσει ουσιαστικά στο ριμέικ μερικών από τις πιο γνωστές ελληνικές ταινίες που έχουμε δει κατά καιρούς στους μικρούς μας δέκτες, ενθουσίασε πραγματικά τους Αντεννικούς. Και μάλιστα; Αν η όλη ιδέα προχωρήσει, θα παρακολουθούμε αυτές τις ταινίες στην νέα τους… έκδοση, μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων.

Μάλιστα, για το ριμέικ αυτών των ταινιών έχουν ακουστεί ήδη ονόματα με τα οποία θα ήθελε το κανάλι να συνεργαστεί όπως είναι π.χ. το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, του Γιάννη Μπέζου, του Πέτρου Φιλιππίδη, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τώρα για το αν όλο αυτο το άκρως φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα το δούμε να βγαίνει στους δέκτες μας την σεζόν 2011-2012, μάλλον θα σας απογοητεύσω. Το κόστος αυτής της προσπάθειας είναι υψηλό, πράγμα που σημαίνει πως είναι και απαγορευτικό – λόγω κρίσης φυσικά – για να ενταχθεί στο πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012, για το οποίο ήδη έχει γίνει η… μοιρασιά των χρημάτων σε διάφορα πρότζεκτ για του χρόνου.

Ετσι, αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και το στήσιμο αυτής της ιδέας προχωρήσει, το πιο πιθανό είναι να την δούμε να βγει στους δέκτες μας, την σεζόν 2012-2013.

READ more