Θαλασσινή Μποσταντζόγλου – Κωνσταντίνος Μπιμπής: Αθόρυβος χωρισμός για τους δύο ηθοποιούς

Μετά από 2,5 χρόνια σχέσης η κόρη του Γιάννης Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Θαλασσινή και ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της Κωνσταντίνος Μπιμπής αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η σχέση των δυο ηθοποιών, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και η δημοσιογράφος Κορύνα Μανταγάρη, τελείωσε αθόρυβα πριν μερικούς μήνες, με τους δυο τους να έχουν ρίξει όλη την προσοχή τους πλέον στην καλλιτεχνική τους πορεία.

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΗ γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας μέσω κοινών φίλων και γρήγορα κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν. Μάλιστα, για περίπου ένα χρόνο κανείς δεν είχε μάθει τη σχέση της, καθώς είναι και οι δυο πολύ χαμηλών τόνων και δε τους αρέσει να στρέφουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της προσωπικής τους ζωής.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι φορές που τους είχαμε δει μαζί σε κοσμικά καλέσματα ήταν ελάχιστες. Πριν λίγους μήνες όμως, η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής αποφάσισαν να χωρίσουν ήρεμα και διακριτικά.

Προτεραιότητα και για τους δυο αυτή τη περίοδο έχουν οι καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις και σε αυτές θέλουν να μείνουν προσηλωμένοι.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More