Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Ο ρόλος στη “Μουρμούρα”, η σχέση με τους γονείς της και τα αρνητικά σχόλια

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και το Pop up και μίλησε για την είσοδό της στην επιτυχημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα“, για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τους διάσημους γονείς, Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποστατζόγλου.

Για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική: “Ήμουν αρνητική στο να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα που να ήταν ο στόχος μου. Πήγα στη δημοσιογραφία και ενώ ήμουν στη Πάντειο άρχισα κάπως να το σκέφτομαι και αποφάσισα ότι αυτό είναι να κάνω. Ο μπαμπάς μου συγκινήθηκε. Και η μαμά αλλά ήταν λίγο πιο επιφυλακτική. Και οι δύο φοβερά υποστηρικτικοί”.

Για τα αρνητικά σχόλια που ενδέχεται να ακούσει: “Δεν σκοπεύω να αποδείξω κάτι. Εγώ είμαι εδώ γιατί αγαπάω την υποκριτική. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη, σοβαρή, επαγγελματίας… Τώρα ξεκινάω… Νομίζω ο χρόνος θα το δείξει μόνος του. Αν είναι να μείνω θα μείνω, αν όχι δεν θα μείνω”.

Για τους γονείς της: “Η μαμά είναι πιο αυστηρή αλλά είναι πολύ δίκαιη. Όταν ήμουν μικρή και αργούσα θα με έπαιρνε 15 τηλέφωνα. Ο μπαμπάς θα μου έλεγε “τι έγινε, άργησες;”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More