Θάλεια Ματίκα: Αποκαλύπτει το μυστικό του γάμου της με τον Τάσο Ιορδανίδη

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, η Θάλεια Ματίκα μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο αποκαλύπτοντας το μυστικού του γάμου τους που μετρά ήδη 11 χρόνια.

Υπάρχει τελικά μυστικό για μια τέλεια σχέση;

Νομίζω το μυστικό είναι το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου και να επικοινωνείς ουσιαστικά μαζί του σε όλα τα επίπεδα. Τα πρώτα στοιχεία που σε έλκουν σε έναν άνθρωπο όπως η ομορφιά ή το χιούμορ, ξεθωριάζουν με τον καιρό. Όταν όμως τα χρόνια περνούν, μένει, το να μπορούν οι εγκέφαλοι να επικοινωνούν και να συνεννοούνται.

Κρατάτε και οι δυο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά και την ιδιωτική σας ζωή. Πόσο εύκολο είναι αυτό για τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα;

Είναι πολύ εύκολο για μας. Όταν μας προτείνουν να κάνουμε οικογενειακές φωτογραφίσεις το έχουμε αρνηθεί και βάζουμε τα όριά μας. Άλλωστε δε ζούμε και σε καμιά χώρα που σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Κι αν συνέβαινε σε κάποιους παλιότερα, εμείς δεν ανήκαμε και δεν ανήκουμε σε αυτούς.

Read More

And More