Θάλεια Ματίκα: Είναι ξανά έγκυος!

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας σε περίπου έξι μήνες. Μαζί με την καλλιτεχνική επιτυχία της παράστασης “Έγκλημα και τιμωρία” στην οποία πρωταγωνιστούν απολαμβάνουν και αυτή την γλυκιά προσμονή.

Την είδηση επιβεβαίωσε το ζευγάρι στην εφημερίδα Real News δηλώνοντας πως το συζητούσαν καιρό και ήθελαν να χαρίσουν αδερφάκι στον 6χρονο Δάνο τους. “Περιμένουμε με λαχτάρα το δεύτερο παιδί μας”, δηλώνουν οι δύο ηθοποιοί.

Η εγκυμοσύνη της Θάλειας είναι γνωστή στον υπόλοιπο θίασο της παράστασης και φυσικά όλοι την προσέχουν με πρώτο και καλύτερο τον σύζυγό της και παραγωγό της παράστασης.

“Το θέατρο το λατρεύουμε και οι δύο , γι’ αυτό δίνουμε σε αυτό τον καλύτερό μας εαυτό., με παραστάσεις που σέβονται το κοινό , όπως το “Έγκλημα και τιμωρία”, όμως προετεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας! Πάνω απ’ ολα είμαστε γονείς. Αυτή είναι η ευτυχία μας τώρα που περιμένουμε και το δεύτερο παιδί μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε αληθινά χαρούμενοι”, δηλώνει η Θάλεια.

Read More

And More