Θάλεια Ματίκα: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την επιτυχία, αλλά και την πρώτη της γνωριμία με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη μίλησε η Θάλεια Ματίνα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα.

«Όταν έκανα το “Κλείσε τα μάτια” δεν υπήρχαν social media. Ο αντίκτυπος που έχει σήμερα η έκθεσή σου στη δημοσιότητα, δεν έχει καμία σχέση με το τότε… Τώρα, με τα social media έχουν γίνει πολύ άγρια τα πράγματα. Παίζεις σε ένα επεισόδιο και την ώρα που προβάλλεται μπορείς να μπεις στο twitter να δεις τι σχολιάζει ο καθένας για σένα ανά δευτερόλεπτο. Είναι λίγο τρομακτικό. Δεν γκουγκλάρω ποτέ το όνομά μου. Αυτά τα κάνει ο Τάσος και για τους δυο μας νομίζω» ανέφερε η Θάλεια Ματίκα και πρόσθεσε:

«Πάντα αντιμετώπιζα την τηλεόραση ως ένα μέσο βιοπορισμού…. Δεν πάθαινα κάτι με την τηλεθέαση. Δεν ένιωσα να καβαλάω το καλάμι καθόλου».

Αναφορικά με την πρώτη γνωριμία της με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Ένα χρόνο πριν την πρώτη μας γνωριμία, ο Τάσος με είχε πάρει τηλέφωνο να μου προτείνει μια δουλειά στο θέατρο. Εγώ τότε δε μπορούσα αλλά πήγα στον διευθυντή παραγωγής του, μιλήσαμε αλλά δε συνάντησα ποτέ τον Τάσο. Ένα χρόνο μετά, με ξαναπήρε τηλέφωνο να μου προτείνει μια άλλη θεατρική συνεργασία.

Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στα Εξάρχεια που δεν υπάρχει πια. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία, κάναμε πρόβες, κάναμε παρέα και κάποια στιγμή ήρθε σπίτι μου να δούμε DVD, τον κάλεσα».

Read More

And More