Θάλεια Ματίκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της!

Σε λίγους μήνες ένα νέο μέλος θα μπει στην οικογένεια του Τάσου Ιορδανίδη και της Θάλειας Ματίκα.Το ζευγάρι θα αποκτήσει δεύτερο παιδί και ανυπομονούν να το υποδεχτούν. Οι δύο ηθοποιοί έχουν έναν ακόμα γιο, τον 6χρονο Δάνο και ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα παρόλο που οι δουλειά τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτά.

Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δύο σπάνιαδίνουν συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Η ευτυχία τους όμως δεν κρύβεται. Το TLIFE τους απαθανάτισε στη Σκιάθο όπου βρέθηκαν για τον γάμο της αγαπημένης τους φίλης Μαρίνας Ασλάνογλου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το album του γάμου

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την φουσκωμένη κοιλιά της Θάλειας στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό μας φακό μαζί με τον σύζυγό της και τη νιόπαντρη ηθοποιό.

“Πάνω απ’ ολα είμαστε γονείς. Αυτή είναι η ευτυχία μας τώρα που περιμένουμε και το δεύτερο παιδί μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε αληθινά χαρούμενοι”, είχε δηλώσει η Θάλεια σε πρόσφατη συνέντευξή της δείχνοντας την ανυπομονυσία του ζευγαριού για το δεύτερο μωρό τους που θα έρθει στον κόσμο σε περίπου 4 μήνες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More