Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Η βόλτα στο Κολωνάκι και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Οι δυο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και απολαμβάνουν την προσωπική τους ευτυχία μακριά από τα φώτα. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που ο φωτογραφικός φακός θα τους απαθανατίσει σε δημόσια εμφάνιση. Μία από αυτές είναι και η πρόσφατη βραδινή έξοδό τους στο Mayor στο Κολωνάκι. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις το ζευγάρι πέρασε λίγες χαλαρές στιγμές.

Εκείνος υποδύεται αυτό το διάστημα τον Άμλετ στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ που σπάει ταμεία στο θέατρο ‘Ανεσις από Τετάρτη έως Κυριακή κι εκείνη παίζει Δευτέρα και Τρίτη, στο ίδιο θέατρο, στον “Θείο Βάνια”. Αυτό βολεύει και με τα παιδιά τους αφού πάντα είναι εκεί ένας από τους δύο.

“Και να μη βόλευε θα βρίσκαμε τον τρόπο να βολεύει. Είμαστε πάντα εκεί, με τρόπο ουσιαστικό, θέλω να πιστεύω. Όταν αναλογίζεσαι τι ευθύνη έχεις μεγαλώνοντας δύο παιδία, τα προβλήματα της εργασιακής καθημερινότητας σου φαίνονται αστεία”,αναφέρει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα μιλώντας στην Real Life.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε στην ίδια συνέντευξη ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού ενώ αποκάλυψε πως θα βαφτίσουν την ενός έτους κόρη τους Παναγιώτα, όπως λένε τη μαμά της, και θα την φωνάζουν Νάγια. Το ζευγάρι έχει κι έναν γιο, τον Δάνο.

Όσο για τον σύζυγός της Τάσο Ιορδανίδη προτιμά να μη μιλά για εκείνον. “Συχνά κάνουμε ο ένα ςτην αγιογραφία του άλλου και θα καταντήσουμε γραφικοί”, εξηγεί. “Συνεχίζω ν ατον θαυμάζω κι αυτό τα λέει όλα!”

Δες φωτογραφίες από την έξοδό τους:

Κράτα το

Read More

And More