Θαμμένοι σ’ ένα καταφύγιο κάτω από τη γη βρέθηκαν ζωντανοί 33 μεταλλωρύχοι!

Ζωντανοί βρέθηκαν οι 33 μεταλλωρύχοι που είχαν χαθεί σε ένα ορυχείο στην περιοχή Capiapo της Χιλής. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των σωστικών μέσων για τον απεγκλωβισμό τους, που μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες.

Μεγάλη προσπάθεια φαίνεται πως καταβάλλουν οι εργάτες ορυχείου στη Χιλή για να απεγκλωβίσουν 33 ανθρώπους που βρίσκονται θαμμένοι σε βάθος 2.300 ποδιών κάτω από την επιφάνεια της γης. Η κάμερα που εξερεύνησε το χώρο, τους εντόπισε μετά από 18 μέρες. Οι 33 άνθρωποι φαίνεται πως έχουν καταφέρει να επιζήσουν μέχρι στιγμής, καθώς βρήκαν ένα υπόγειο καταφύγιο.
Τα μέσα διάσωσης κατάφεραν να φέρουν στο φως ένα μήνυμα που έστειλαν οι 33 άνθρωποι. Στο γραπτό σημείωμα αναφέρεται το εξής: “Είμαστε ζωντανοί και οι 33. Βρισκόμαστε σε ένα καταφύγιο κάτω από τη γη”.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι εργάτες θα χρειαστούν μήνες για να βγάλουν από το ορυχείο τους 33 ανθρακωρύχους,. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Χιλής Sebastian Pinera είπε πως μπορεί να χρειαστούν μήνες για να βγουν οι εγκλωβισμένοι, αλλά είναι αισιόδοξος.

Δες φωτογραφίες που μετέδοσαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης


Ο πρόεδρος της Χιλης με το σημείωμα των 33 μεταλλορύχων!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164