Θανάσης Αλευράς: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει [video]

Στην εκπομπή Thrive και τη Ζέτα Δούκα παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Αυτό δεν είναι άλλο από την ψωρίαση, η οποία και τον ταλαιπωρεί από το 2004.

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο, που έχουν πολλοί άνθρωποι από ό,τι ακούω. Μου διέγνωσαν ψωρίαση μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό δείχνει πως ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ίδιο του τον οργανισμό και του επιτίθεται σαν εχθρό. Ευγνωμονώ που δεν είναι κάτι σοβαρότερο. Έχω με αυτή τη σκέψη καταφέρει να το κρατάω σε μια μόνιμη ύφεση, που για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εύχομαι κάποια στιγμή να αυτοϊαθώ, όπως αυτονόσησα. Δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας γιατί πάμε παραφύση σε πολλά πράγματα. Πάντα μπροστά είναι τα λεφτά ο χρόνος και η εργασία. Οπότε τι θα κάνει το σύστημα; Θα αντιδράσει».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο ηθοποιός, μέσα από την εξομολόγησή του, επεσήμανε την αξία που έχει το να μπορούμε να ζητάμε βοήθεια, όταν τη χρειαζόμαστε.

Read More

And More