Θανάσης Αλευράς για πατέρα Αντώνιο: «Αν αυτό έχει άλλη σκοπιμότητα καταλαβαίνεις τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί;»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Αλευράς την Πέμπτη 16/11.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση, όταν βγήκε στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό και γραπτή επιστολή που απέστειλε ο ένας εκ των δύο καταγγελλόντων, μέσα από το οποίο παραδέχτηκε πως έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης.

«Συγνώμη ζητάει το παιδί, αλλά δεν είδα κάποιον άλλο να λέει κάτι. Έπεσαν όλοι ανθρωποφαγικά επάνω του, χωρίς καν να μαζευτούν τα στοιχεία για αυτή την υπόθεση. Αν αυτό από πίσω είχε άλλη σκοπιμότητα, που θέλω να το πιστεύω γιατί μπορεί να μην είχε προσωπική σχέση με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά έχω κάνει τηλεμαραθώνιο για την Κιβωτό, ξέρω από ανθρώπους που έχουν προσωπική σχέση μαζί του, την καθαρότητα της ψυχής του, αλλά και πάλι ποτέ δεν γνωρίζεις.

Αν αυτό όμως ισχύει, καταλαβαίνει τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος; Βγάζουμε πολύ εύκολα συμπεράσματα, θέλει προσοχή. Όλοι δικαιούμαστε μια κακή στιγμή, δεν είμαστε άγιοι άνθρωποι. Νομίζω κάποιες φορές οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τους εαυτούς τους και ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι.

Read More

And More