Θανάσης Αλευράς: Η απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχθηκε για την Eurovision – «I did it my way»

Λίγο μετά το τέλος της πολυσυζητημένης φετινής Eurovision, ο Θανάσης Αλευράς μιλάει στην Real Life και την Νίκη Κώτσου και απαντά στις ποικίλες επικρίσεις που δέχτηκε μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα για τον σχολιασμό του μουσικού διαγωνισμού.

Θεωρείς υπερβολικά τα αρνητικά σχόλια, τις κριτικές;

Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό.

Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way.

Αυτό που καταλόγισαν στον Ζερόμ Καλούτα ήταν ότι είπε τον Άγιο Μαρίνο νησιωτικό κράτος…

Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα.

Τελικά, Θανάση, πήρες ή δεν πήρες αμοιβή για τον σχολιασμό στη Eurovision;

Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164