Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Δημητρίεβιτς: Έτσι “συνδέεται” βαθιά το ζευγάρι – Το μυστικό του πετυχημένου γάμου τους

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει έναν αρκετά εναλλακτικό τρόπο ζωής, ο οποίος τους ταιριάζει και τους έχει φέρει κοντά στη φύση. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει τις δικές του απόψεις για τη ζωή και ο γνωστός ηθοποιός πολλές φορές μοιράζεται κάποιες από αυτές στα social media.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς μας έδειξαν τρόπους για μια πιο ουσιαστική σύνδεση με το άλλο μας μισό. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε την πρακτική βαθιάς σύνδεσης που εφαρμόζει με τη σύζυγό του για μια επιτυχημένη ερωτική σχέση, η οποία διαρκεί 11 λεπτά.

«Χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορούσαν να φτάσουν για να πω για το μικρό δευτερόλεπτο της αιωνιότητας που με φίλησες και σε φίλησα. Ένα πρωί μέσα στο φως του χειμώνα, πάνω στη Γη. Στη Γη που είναι ένα αστέρι», έγραψε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης δανειζόμενος τα λόγια του Ζακ Πρεβέρ.

Στη συνέχεια έγραψε: «Πρακτική eye-gazing: μια πρακτική βαθιάς σύνδεσης καρδιάς με καρδιά, για όλα τα ζευγάρια. Καθόμαστε κάτω στο πάτωμα, ο ένας απέναντι στον άλλον, ώστε τα μάτια να είναι στο ίδιο επίπεδο. Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα). Οι ψυχές συνομιλούν μέσα απ’ τα μάτια».

Εσύ θα το δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου;

Read More

And More