Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει γυμνή και ξαπλωμένη στη λάσπη την σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς!

Μια φυσική «μάσκας ομορφιάς» με θεραπευτικές ιδιότητες μπορεί να κάνει όποιος επισκεφθεί τα λασπόλουτρα των Κρηνίδων Καβάλας, το πλέον γνωστό πηλοθεραπευτήριο της Ελλάδας, που συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στις 30 καλύτερες λουτροπόλεις της Ευρώπης.

Κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες φθάνουν εκεί για να εκμεταλλευτούν τις θεραπευτικές ιδιότητες του πηλού και του ιαματικού νερού, σε ένα μείγμα που παρασκευάζει η φύση στο δικό της εργαστήρι εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια.

Αυτό φαίνεται πώς το γνωρίζει καλά ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το μεσημέρι της Τρίτης, μαζί με την σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς. Οι δυο τους άλειψαν τη γκρίζα λάσπη που γυαλίζει στον ήλιο στο πρόσωπο και τα μαλλιά τους, ενώ κολύμπησαν με αργές κινήσεις μέσα αυτή.

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφίσει την γυναίκα της ζωής του ξαπλωμένη και ολόγυμνη μέσα στη λάσπη, ενώ ανήρτησε σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:  “Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπόλουτρα! Μοναδική εμπειρία. Το σώμα βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθείες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ). Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου!!” .

Read More

And More