Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει γυμνός μπάνιο στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του και στέλνει μήνυμα – Φωτογραφία

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφού ζει δίπλα στη φύση και απολαμβάνει τις ομορφιές της. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του τις συνήθειες που τον γεμίζουν στρες και έχει αφοσιωθεί στα απλά αλλά πιο σημαντικά πράγματα.

Μία από τις δραστηριότητες που ο Θανάσης Ευθυμιάδης αγαπά είναι το χειμερινό κολύμπι. Αυτή τη φορά, ο ίδιος επέλεξε να χαρεί το μπάνιο του στο ποτάμι, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους του. Σύσσωμη η αντροπαρέα βούτηξε στα παγωμένα νερά και, όπως θα δεις, δεν φόρεσε ούτε τα μαγιό της.

“Η ανδροπαρέα Δεν είναι μόνο κάτι τύποι καθισμένοι σε ένα καναπέ που πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσα και βλέπουν κάποιον αγώνα στην tv.. συνήθως έτσι μας δείχνουν οι διαφημίσεις. (Και αυτό μια χαρά είναι που και που, αλλά όχι Μόνο αυτό.) Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση.

Βουτάει στα ποτάμια το χειμώνα, μετά κάθεται γύρω από την φωτιά, κάνει ουσιαστικές συζητήσεις και δεν φοβάται να εκφράζει τα συναισθήματα. Η παρέα αυτή έχει όλες τις ηλικίες από 20 μέχρι τα 60 και όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον..

Μάλλον ξανά μαθαίνουμε και θυμόμαστε πώς να υπάρχουμε ως Άνδρες χωρίς εγωισμό χωρίς διαγωνισμό χωρίς σύγκριση, χωρίς αρχηγιλικη. Μαθαίνουμε πώς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι και τις οικογένειές μας. Αυτό το βρίσκω πολύτιμο. Ευχαριστώ”, έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More