Θανάσης Ευθυμιάδης: Παίρνει θέση για το bullying που γίνεται για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου και περιγράφει τη δική του εμπειρία

Πολύς λόγος έχει γίνει από το περασμένο Σάββατο για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου. Αφορμή στάθηκε η εμφάνισή της στην βραδιά του τελικού της Eurovision με πολλούς κακεντρεχείς να αναφέρουν πως έχει παχύνει. Θέση στα σχόλια αυτά πήραν αρκετοί Έλληνες celebrities οι οποίοι υποστήριξαν την εντυπωσιακή τραγουδίστρια και τόνισαν πως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το bullyuing.

Θέση λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα θέλησε να πάρει και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ο οποίος έφερε στο προσκήνιο το δικό του παράδειγμα και τα σχόλια που ακούει ο ίδιος για τα κιλά του.

Διάβασε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση του ηθοποιού.

“Στην φώτο- εγώ, σήμερα το πρωί περπατώντας στον Άλιμο… Και μοιράζω την σκέψη μου… Αυτά τα υπέροχα σώματα μας, τα δοχεία που φιλοξενούν την ψυχή μας… δέχονται κριτική και bullying καθημερινά. Και από εμάς τους ίδιους, Αλλά πρώτα από όλα από την κοινωνία. Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.. Ένας ατέλειωτος κουραστικός βαρετός διαγωνισμός ομορφιάς.

Με αφορμή το bullying που δέχτηκε η κουκλάρα Έλενα Παπαρίζου (απο τους loosers που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να βρίσκουν λάθη και να κάνουν κριτική) θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ότι ακούω συνέχεια την ερώτηση ” Πωωω, Μα πώς αδυνάτισες έτσι” (και όχι με την καλή έννοια)

Και απαντάω για να τελειώνουμε: *Στα 54 μου έχω πιο πολύ ενέργεια και σθένος από ότι στα 20 μου. Τρώω κάθε μέρα αυτά που μου αρέσουν και τα απολαμβάνω τρελά. Γυμνάζομαι καθημερινά. Γελάω δυνατά καθημερινά. Κλαίω όταν Συγκινούμαι, Χωρίς ντροπή
Το σκαρί μου, από μικρό παιδί ήταν έτσι (ελαφρύς δρομέας), απλά παλιά έπινα συμπληρώματα _πρωτεΐνες και έτρωγα πάρα πολύ, για να κρατήσω ένα βάρος που δεν ήταν το φυσιολογικό μου.

Οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ (ask my wife)
Έχω 15 χρόνια να πάρω οποιοδήποτε φάρμακο (εκτός από τα βότανα της φύσης). Και το τελευταίο και πιο σημαντικό : Έτσι νιώθω καλά εγώ! Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτας. Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων.
Με Αγάπη, Θανάσης”.

Read More

And More