Θανάσης Ευθυμιάδης: Χειμερινός κολυμβητής ο ηθοποιός! Βουτάει στα παγωμένα νερά

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας πραγματικός influencer και μέσα από τα προσωπικά του social media μας δίνει καθημερινά συμβουλές για το ευ ζην. Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να μας πει ποια είναι τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης, καθώς και εκείνος είναι ένας δεινός χειμερινός κολυμβητής!

«Στα χειμερινά μπάνια με μύησε ο αδερφικός μου φίλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, πριν από 14 χρόνια. Ήταν χειμώνας και η γυναίκα μου με κοιτούσε έντρομη. Αφού είδε επί τόσους χειμώνες τι αποτελέσματα έχει σε εμένα, από πέρυσι άρχισε να βουτάει και η Άννα τον χειμώνα και από ότι λέει, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχει κάνει στον εαυτό της. Μπορώ να πω πολλά για τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης, στην ψυχική σωματική ερωτική μου υγεία… θέλω όμως να σταθώ, στον ενεργειακό καθαρισμό που γίνεται μετά από μία βουτιά στη θάλασσα (ή στο ποτάμι), το χειμώνα.

Καταρρίπτεις άλλον ένα μύθο που σου έχουν επιβάλει για να σε κρατάει μέσα στο φόβο. Αυτό είναι το σπουδαιότερο όφελος. Η αίσθηση και μόνο, όταν βγαίνεις από τη θάλασσα το χειμώνα είναι αρκετή για να νιώσεις θαρραλέος και γενναίος και να αισθανθείς χαρούμενος που τα κατάφερες. Happy to be Alive!

Υ. Γ Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν, τώρα είναι η σωστή εποχή πριν αρχίσει το κρύο. Καλό είναι να προηγηθεί ιατρικός έλεγχος στην καρδιά. Καλό ζέσταμα πριν μπούμε, με τρέξιμο και ασκήσεις. Μπαίνουμε σιγά σιγά στο νερό, όχι βουτιά. Μετά το μπάνιο ζεστά ρούχα και φαγητό. Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Read More

And More