Θανάσης Κατερινόπουλος: Συγκινεί για την απώλεια του γιου του – «Είναι χτυπήματα της ζωής και δεν περνάνε ποτέ»

Ο Ταξίαχος εν αποστρατεία της ΕΛ. ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μάς συστήνει τη σύντροφό του, Ράνια Σοβιράκη και μιλά για την απώλεια του γιου του αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχτηκε στη πορεία της καριέρας του.

«Δέχτηκα πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά είμαι από αυτούς που παραιτήθηκαν από το Σώμα με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα την ευκαιρία σε κανέναν να με παραιτήσει. Έφυγα μόνος μου με το κεφάλι ψηλά. Στην κορυφή όμως, ένας άνθρωπος δε φτάνει με πισώπλατα μαχαιρώματα, όπως λέει και μια παροιμία, στην κορυφή φτάνουν οι αετοί και τα σαλιγκάρια γλείφοντας» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την απώλεια του γιου του που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

«Τη μέρα που χάσαμε τον γιο μας, πήγαινα στην Αθήνα το πρωί, είχαμε ένα ραντεβού κατά τις 9. Θα πήγαινα από το σπίτι που έμενε να τον πάρω, να του δώσω το αυτοκίνητο για να πάει σε κάποια δουλειά γιατί δεν ήθελε να πάρει τη μηχανή. Ήμουν καθ’ οδόν όταν με πήρε ο άλλος μου γιος τηλέφωνο και μου είπε ότι δε ξύπνησε. Αυτό να μη συμβεί σε κανέναν, ποτέ.

Την ώρα που ενημερώθηκα ήμουν στη γέφυρα στην Αχιλλέως, στην Αθήνα. Δε θυμάμαι από που πήγα στο σπίτι στην Πετρούπολη. Πολλές φορές προσπαθώ να θυμηθώ πώς στάθηκα, αλλά δε μπορώ. Ένας Θεός ξέρει. Είχα μεγάλη συμπαράσταση και από τη γυναίκα μου, τη Ράνια, κουράγιο από το άλλο μου παιδί. Εντάξει. Το εντάξει είναι μια κουβέντα, το παλεύεις, δεν έχεις περιθώρια, το μαχαίρι δε μπορείς να το χτυπήσεις γροθιά. Ξαπλώνεις να κοιμηθείς και μετράς μέχρι το 50,80,100, μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Αυτά τα χτυπήματα, είναι χτυπήματα ζωής και δεν περνάνε ποτέ, και απορώ με μερικές μανάδες που σκοτώνουν τα παιδιά τους. Εκεί τρελαίνομαι» είπε βαθιά συγκινημένος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η σύντροφός του Ράνια Σοβιράκη, η οποία ανέφερε, «Ο Θανάσης είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Ό,τι ένταση και να έχει περάσει μέσα στη μέρα, μέσα στο σπίτι δε θα το δείξει καθόλου. Η αδυναμία του Θανάση είναι όταν του μιλήσεις για παιδιά, επειδή εκείνος έχει χάσει το παιδί του, εκεί υπάρχει μια άλλου είδους συγκίνηση και κάποιες φορές μπορεί να κλάψει. Κατά τα άλλα, είναι δυνατός άνθρωπος… »

«Έχει μια διαολεμένη διαίσθηση ορισμένες φορές… Καμιά φορά η γυναικεία διαίσθηση… Δε ξέρω τι γίνεται» κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Read More

And More