Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η εξομολόγηση για τις 10 εξωσωματικές για να αποκτήσουν παιδί

Ο Θανάσης Πάτρας και η Κατερίνα Παγώνη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο, οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν στη Δήμητρα Καλφούντζου και στην εκπομπή «Ελένη» για τον γάμο τους και τον ερχομό της κόρη τους, η οποία τους έχει αλλάξει τη ζωή τους ολοκληρωτικά.

«Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι αλλά είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και τελικά παντρευτήκαμε, είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παγώνη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος στην κορούλα της, λέγοντας: «Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς ήταν ότι προσπαθούσαμε επτά χρόνια να κάνουμε παιδάκι, κάναμε 10 εξωσωματικές, βεβαίως ήρθε η κόρη μου όπου δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα . Η ζωή μας απέκτησε εντελώς διαφορετικό νόημα μετά. Όταν το συζητάμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς ήταν πριν, είναι κάτι απίστευτο».

Ο Θανάσης ήταν πολύ δίπλα μου, δεν με άγχωσε ποτέ, πάντα μου έλεγε ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν θα κάνουμε παιδί και αυτό μου έδινε μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερο πείσμα για να προχωρήσω, πρόσθεσε η Κατερίνα Παγώνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δες την εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα και της Κατερίνας Παγώνη:

Read More

And More