Θανάσης Πατριαρχέας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του! [pics]

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι στα καλύτερά του. Τα επαγγελματικά του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αλλά και στα προσωπικά του δηλώνει full in love. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» -μετά τον χωρισμό από την συμπρωταγωνίστριά του Μαρία Παπαφωτίου– είναι ζευγάρι με την personal trainer Βίβιαν Δράκου. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και προχωρούν μαζί, παράλληλα με τον ξεχωριστό επαγγελματικό μαραθώνιο που τρέχει ο καθένας τους.

Ο Θανάσης και η Βίβιαν, οι οποίοι είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες, γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Χαμηλών τόνων και οι δύο, αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό δεν τους είχαμε “τσακώσει” πουθενά μέχρι πρότινος. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση “Ο κατά φαντασίαν ασθενής”.

Χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι, μάλιστα, πόζαραν με άνεση στους φωτογράφους που τους ζήτησαν ένα “κλικ”, αποδεικνύοντας πώς είναι απόλυτα ταιριαστοί.

Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου

Ταμίλα Κουλιέβα-Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More