Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους στην Κρήτη εν αναμονή του πελαργού

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή πριν από μερικές ημέρες ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις οποίες βλέπουμε την σύζυγό του να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ο γνωστός ηθοποιός και η personal trainer ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο κοριτσάκι τους και μέχρι τότε απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα δύο αγγελούδια τους.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έζησαν μια πολύ ξεχωριστή μέρα, καθώς βάφτισαν τις κόρες τους, Σταύρια και Κύνθια, στην Καλαμάτα (Δες εδώ το φωτογραφικό υλικό).

Οι διακοπές στην Κρήτη 

Το ζευγάρι, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει την καθημερινότητά του με τις δυο κόρες του. Τα παιχνίδια και οι οικογενειακές βόλτες στη θάλασσα αλλά και σε πιο ορεινά μέρη αποτελούν πλέον αγαπημένες συνήθειες τόσο του ηθοποιού όσο και της personal trainer.

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της οικογενειακής τους ζωής με τον Θανάση Πατριαρχέα να μοιράζεται συχνά μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram οικογενειακές στιγμές με τα τρία του κορίτσια που σε λίγο καιρό θα γίνουν τέσσερα.

Το ίδιο όμως, ακολουθεί και η Βίβιαν Δράκου, η οποία έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή στα social media το τελευταίο διάστημα, δείχνοντάς μας στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και ως γυμνάστρια, δείχνοντας μικρά προγράμματα για όσες εγκυμονούσες θέλουν να γυμναστούν την περίοδο της κύησης.

Αυτές τις μέρες το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, κάνοντας δραστηριότητες με τις μικρές τους δίπλα στο κύμα.

Πολύ συχνά ο Θανάσης Πατριαρχέας αναλαμβάνει ρόλο φωτογράφου, προσπαθώντας να τραβήξει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες για τις γυναίκες της ζωής του, οι οποίες έχουν ξετρελαθεί με το μέρος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Patriarcheas (@thanasispatriarcheas)

Read More

And More