Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Μαζί στο ζωή, μαζί και στη σκηνή

Στην επικείμενη συνεργασία με την σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει τη σχέση τους αναφέρθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Έφη Θεοδωρίδου.

Τι ακολουθεί το χειμώνα;

Θα είμαι στο θέατρο Αθηνών με το γαλλικό έργο «Φιλιά, Όσκαρ» του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις. Θα υποδύομαι τον Όσκαρ, στο ρόλο της κυρίας Ρόζι θα είναι η Αγοραστή Αρβανίτη και παίζουν ακόμα τέσσερις ηθοποιοί. Θα ζωντανέψουμε την ιστορία ενός παιδιού που έχει μια ανίατη ασθένεια, είναι στο νοσοκομείο και γνωρίζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία του αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία. Κι ενώ το θέμα φαίνεται βαρύ, είναι ένα έργο με πολύ χιούμορ και το φινάλε σου δίνει μια δίψα για τη ζωή.

Μαζί λοιπόν στη ζωή, μαζί και στη σκηνή με την Αγοραστή Αρβανίτη…

Συνεργαζόμαστε τόσο ωραία, καταλαβαινόμαστε τόσο πολύ κι όταν νιώθεις έτσι, γιατί να μην το συνεχίσεις και να περνάς καλά και στην επαγγελματική σου καθημερινότητα; Μοιραζόμαστε τις χαρές, τα δύσκολα, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί κι είμαστε παρέα και στην καλοκαιρινή περιοδεία. Στη δική μας περίπτωση μας κάνει πολύ καλό. Έχω αποφασίσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μου αρέσει να είμαι μαζί τους στη σκηνή ή στο πλατό κι αυτό πράττω τα τελευταία χρόνια.

Read More

And More