Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Ο «αθόρυβος» έρωτας που κατέληξε σε γάμο μετά από 14 χρόνια

Μια αποκάλυψη που ομολογουμένως ξάφνιασε τους πάντες, είναι αυτή που έκανε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης το μεσημέρι της Πέμπτης 30/11 στην εκπομπή «Fay’s time» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε πως μετά από 14 χρόνια σχέσης με την επίσης ηθοποιό Αγοραστή Αρβανίτη, έκανα το επόμενο βήμα και παντρεύτηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που συνεχώς τον ρωτούν αν θα παντρευτεί την αγαπημένη του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απάντησε: «Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω.

Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε».

Και μπορεί η σχέση του Θανάση Τσαλταμπάση με τον Αγοραστή Αρβανίτη να μετρά 14 χρόνια, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα έχουν επιλέξει να κρατούν μια πιο διακριτική στάση, αφού στόχος τους ήταν και παραμένει να απασχολούν τα Μέσα μέσα από τη δουλειά τους.

Όπως έχει αποκαλύψει η Αγοραστή Αρβανίτη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη ήταν ακόμα στο Πανεπιστήμιο, ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που τη γοήτευσαν πάνω του, ήταν το ταλέντο του αλλά και η καλοσύνη του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη έχουν συνυπάρξει πολλές φορές μέσα στα χρόνια στο θεατρικό σανίδι, ενώ κάποια στιγμή οι δυο τους συναντήθηκαν και τηλεοπτικά στη σειρά «Daddy Cool».

«Η συνεργασία μας είναι δημιουργική και απ’ οτι φαίνεται αποτελεσματική, που είναι και το βασικότερο γιατί καλό είναι να νοιώθεις καλά αλλά εάν αυτό δε φέρνει αποτέλεσμα δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς πλέον έχουμε μια πολύ γερή βάση επικοινωνίας και ταύτισης ιδεών και απόψεων που στο θέατρο είναι πολύτιμο» είχαν δηλώσει στις αρχές Ιανουαρίου σε συνέντευξή τους στο Debater οι δυο ηθοποιοί.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε πει, «Την ένταση της δουλειάς ούτε την φέρνουμε στο σπίτι, αλλά ούτε και όταν οι πόρτες κλείνουν όλα αλλάζουν. Με συζήτηση, με αμοιβαία κατανόηση, όλα λύνονται».

Σχετικά με τα ελαττώματα που έχει ο καθένας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε πει για τη σύζυγό του ότι είναι αρκετά επίμονη αλλά αυτό είναι κάτι που του αρέσει, ενώ η Αγοραστή Αρβανίτη είχε δηλώσει πως δε νομίζει ότι της αρέσουν τα ελαττώματά αλλά παραδόξως τα αγαπά.

Read More

And More